barcelona-triathlon-2017-triexpo-bh-bikes-cycling-no-limit-alquiler-bici-triatlon

Barcelona Triathlon 2017

A la pròxima Barcelona Triathlon 2017 estarem situats a la Zona EXPO, igual que l’any passat. Som el servei oficial de lloguer de bicicletes de carretera per la Barcelona Triathlon així com el lloguer oficial del fabricant de bicicletes BH Bikes.

Per això, un any més, volem explicar com entregarem les bicicletes i com podreu retornar-les un cop finalitzada la vostra triatló. Tractarem d’explicar-ho el millor possible.

De fet es força senzill, ja que estarem tots els dies que obri la EXPO de Barcelona Triathlon, amb el mateix horari d’obertura, i allà tindreu la possibilitat de recollir les bicicletes i retornar-les. Idealment, si no voleu trobar molta gent alhora, també podeu recollir les bicicletes llogades per aquesta triatló a La Barceloneta, la nostra seu a Barcelona del Carrer Doctor Aiguader, número 5-7 el local BH Concept Store Cycling No Limit.

Recomanem no esperar a última hora per recollir-les, i disposeu del vostre DNI o passaport, així com el número de comanda de la reserva de la vostra bici.