logo-instagram-128px-bici-triatlon logo-facebook logo-twitter icono-youtube
Alquiler Bici Triatlón

A AlquilerBiciTriatlon.es som el servei oficial de lloguer de bicicletes de carretera de la marca BH Bikes.

També som el servei oficial de reservas de bicis de lloguer per triatlons com:

A més a més d’esdeveniments de triatló, també abastim de bicicletes de carretera de carboni i alumini per esdeveniments de duatló y ciclisme, com marxes cicloturistes:

LLOGUER BICI TRIATLÓ

Enviaments a Espanya

Realitzem enviaments de bicicletes a tota la península ibérica ( per enviaments a Illes Balears, Canaries i Ceuta o Melilla enviar una consulta a través del formulari de contacte)

Enviaments 48h

Enviem les bicicletes en caixes degudament protegides a qualsevol direcció en un plaç de 48 hores des de la reserva completa. Els enviaments a esdeveniments de caps de setmana es realitzen els divendres anterior i es recullen els dilluns següent a l’esdeveniment esportiu

Enviaments gratuïts des de 300€ de Reserva

Si la teva reserva per bicicleta és igual o superior a 300€, sigui quin sigui el model de bicicleta, les despeses d’enviament les paguem nosaltres. En el mateix plaç d’enviament que la resta de transports.

Algunes noticies sobre AlquilerBiciTriatlón

bici-triatlon-logo-vector-white
En Alquiler Bici Triatlón nos encargamos de mejorar la experiencia en eventos de triatlón en los que participes, haciendo más llevadera la "carga" de tener que transportar la bicicleta hasta la competición que participes. Reserva la bicicleta que más se ajuste a tu distancia y perfil físico, o busca alquilar la bicicleta en el evento de triatlón en el que participes.

Síguenos en la red

cycling-no-limit-logo-vector-white
Scroll Up